Qui soc

Montse Esteve

Sense un augment de consciència no hi pot haver sanació

Formació

Graduada en Naturopatia i Kinesiologia Holística per l'Institut Guxens de Barcelona.

Certificada per l’Institut Heilpraktiker de Barcelona en Kinesiologia Integrativa i Biomagnetisme.

Certificada per l’Institut Guxens de Barcelona en Geobiologia i Patologia Naturista.

Certificada en Teràpia Estructural II.

Certificat en microbiota avançat i salut intestinal per Escola de Salut integrativa (ESI).

Curs avançat en vitamina D, salud y enfermedad per EISANE.


Principis de la meva pràctica terapèutica.

“Que el menjar sigui la teva medicina, que la teva medicina sigui el menjar”

“En cas de malaltia mireu primer la columna vertebral” Hipòcrates, pare de la medicina moderna

“No hi ha malalties degeneratives sense intoxicació crònica dels intestins” Dra. Catherine Kousmine

"La simplicitat és la màxima sofisticació" Leonardo Da Vinci

En base a aquests principis, per reforçar la salut hem de veure la persona com un ésser global format per un cos, ment i ànima. El tracte directa i proper, l'escolta activa, l'esforç, dedicació i l'atenció cap a tu per identificar i ajudar a resoldre els problemes de salut i sobretot, per mi és bàsic, el donar pautes i eines perquè puguis ser autònom i sàpigues com anar-te compensant per poder estar en un estat saludable i connectat amb la teva pròpia essència.


Causes de les malalties

1. Toxines, radiacions i acidosi.
2. Problemes personals i estrès.


Els tractaments es basen en 4 pilars.

1. Alimentació sana: Reduir les proteïnes animals i grasses saturades, suprimir els sucres, làctics d’origen animal, farines i olis refinats i substituir-los per aliments frescos, cereals sense gluten, fruita, verdura, olis verges i àcids grassos essencials.

2. Neteja intestinal: Les malalties degeneratives van vinculades amb l’intoxicació crònica que comença a l’intestí i fetge. La depuració i equilibri d’aquests òrgans és fonamental.

3. Carències nutricionals i ph alcalí: La dieta, normalment és excessiva i acidificant. Per neutralitzar aquesta acidesa l’organisme ha de recórrer a les seves reserves de sals minerals provocant una carència de vitamines i minerals que s’haurà de re-establir i corregir el ph de l’òrgan polaritzat.

4. Gestió emocional: Les emocions ja siguin conscients com no conscients provoquen desequilibris orgànics, tensions a la columna vertebral i articulacions. Identificar i alliberar aquestes emocions del cos físic per re-establir el correcte funcionament de tot l’organisme.

Per estar en un estat de salut fort i saludable hem d’incidir sobre tots aquest àmbits i des d’Espai Salut faig servir l'escàner de Bioressonància, la Kinesiologia Holística, el Par-Biomagnètic, la Naturopatia i la Teràpia Estructural per garantir i re-establir la salut.

Truca'ns