Testimonis

  • Hola, sóc la Dolors, fa molt de temps que conec la Montse Esteve. Quan em vaig assabentar que havia creat Teràpies Espai Salut, em vaig posar molt contenta i vaig contactar amb ella per si em podia ajudar a millorar la meva qualitat de vida. Pateixo des del naixement d,una malaltia minoritària. La Síndrome de Marfan, que com a síndrome té diferents símptomes i diferents graus. A més una leucèmia mielodisplàsica des de fa 3 anys. Amb tanta malaltia i tant patiment de la vida ja em costava tirar endavant. Però ella, amb els imans, els complements nutricionals i darrerament la teràpia estructural, m,ha ajudat moltíssim amb els dolors, el cansament... En fi, a seguir lluitant i sentir-me més feliç!! Gràcies Montse pel que fas amb tanta il·lusió i coneixement!!! Una abraçada enorme!!
    Dolors Cabezas
  • Había escuchado habar de las terapias naturales y me decidí a probarlo con Montse. Increíble trato, los tratamientos acordes a lo que yo necesitaba. Me dejé asesorar por ella y  salí encantada, tanto que he repetido varias veces. Sin duda, volveré a repetir. Gran profesional que sabe lo que necesitas. Tenía insomnio, dolores Musculo esqueléticos, y a nivel mental, un bloqueo y estrés tremendo. Puedo decir que hoy por hoy, duermo y descanso y me siento muy bien físicamente, si te cuidas por dentro se nota por fuera.
    Jessica L.
  • Sóc clienta de Espai Salut en quasi totes les àrees. Gràcies a la Kinesiologia he superat una colitis ulcerosa molt sèria. Em tracten amb biomagnetisme cada vegada que tinc el mínim símptoma d’infecció ja sigui d’orina o mal de coll. En dos dies ja estic be. I la teràpia estructural m’ha donat una pau i felicitat interior que mai havia tingut. M´he alliberat de tota la motxilla emocional que arrossegava de molts anys.
    Anna E.

Concerta una visita
amb nosaltres

Truca'ns